Μητσοτάκης-Τσίπρας: Η ενημέρωση και οι συμβουλές για το τζετ λαγκ

Μητσοτάκης-Τσίπρας: Η ενημέρωση και οι συμβουλές για το τζετ λαγκ
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τις επαφές με τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ (Vid)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

 

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος της συνάντησης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι το κλίμα ήταν καλό, ωστόσο δήλωσε προβληματισμένος από τις εξελίξεις. Ερωτηθείς για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι ο “πρωθυπουργός ζυγίζει τις καταστάσεις”.

Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις “εσωκομματικές αντιδράσεις” στο κυβερνών κόμμα.

Νωρίτερα, οι δύο αρχηγοί αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά. Ο σύντομος διάλογος των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες αφορούσε το τζετ λαγκ από το ταξίδι επιστροφής του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό πότε επέστρεψε και αν πρόλαβε να ξεκουραστεί και ο πρωθυπουργός απάντησε: «συνηθισμένο το βουνό», για να δεχθεί τη φιλική «υπόδειξη» από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική».

Ο σύντομος διάλογος:

Τσίπρας: Πότε επέστρεψες;

Μητσοτάκης: Χθες το βράδυ

Τσίπρας: Πρόλαβες να ξεκουραστείς από το τζετ λαγκ;

Μητσοτάκης: Συνηθισμένο το βουνό…

Τσίπρας: Πόσο μείνατε;

Μητσοτάκης: Δύο μέρες, τα απολύτως απαραίτητα

Τσίπρας Να πίνεις πολύ νερό και να κάνεις γυμναστική

Μητσοτάκης: Νερό πολύ πίνω και κάνω και γυμναστική

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα