Μπακογιάννη: Χρειαζόμαστε νέα εθνική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία

Μπακογιάννη: Χρειαζόμαστε νέα εθνική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία

"Οι πολίτες απαιτούν από τους Έλληνες πολιτικούς ένα σημείο επαφής και συνεννόησης" είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Ελπίζω στη Βάρνα να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση, η Τουρκία να πάρει τα 3 δις για το προσφυγικό, αλλά παράλληλα, να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο και να δοθεί λύση στο ζήτημα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σημείωσε ότι ο Ερντογάν, για τη στάση που κρατά, συνυπολογίζει και τις δημοσκοπήσεις στην Τουρκία αλλά και την κακή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει.

Τόνισε ότι χρειάζεται να χαραχτεί νέα εθνική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι η μόνη στα χρόνια της μεταπολίτευσης που κινείται μόνη της, ακολουθώντας μάλιστα μια διπλωματική οδό που γεννά ερωτήματα.

Οι πολίτες απαιτούν από τους Έλληνες πολιτικούς ένα σημείο επαφής και συνεννόησης για να χαραχθεί ένα νέο σχέδιο απέναντι στην Τουρκία είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να έχει ξεκάθαρο λόγο απέναντι στην Τουρκία και ότι δεν γίνονται δεκτά τα περί αναθεώρησης συνθηκών.

Η κυρία Μπακογιάννη είπε ότι τόσο οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, όσο και το Σκοπιανό αυξάνουν τον εθνικισμό και ενισχύουν την ακροδεξιά.

Δεν μπορώ να βλέπω τον πρωθυπουργό να χαριεντίζεται με σκοπιανούς δημοσιογράφους, ορόλος του είναι να δίνει λύσεις και να κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα υπογράμμισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη
SHARE:

24Media Network