Ντόρα Μπακογιάννη: “Κανείς δεν θα με κρατήσει από το να πάω στην Κρήτη το Πάσχα”

Ντόρα Μπακογιάννη: “Κανείς δεν θα με κρατήσει από το να πάω στην Κρήτη το Πάσχα”
Η Ντόρα Μπακογιάννη Eurokinissi

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την απόλυτη σιγουριά της ότι την περίοδο του Πάσχα θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Απολύτως σίγουρη ότι θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό την περίοδο του Πάσχα παρουσιάστηκε τη Δευτέρα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι “εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα”.

Οταν η κα Μπακογιάννη ξαναρωτήθηκε ότι αν αυτό ισχύει για όλους (για το λαό όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά) υπογράμμισε ότι “κοιτάξτε, πρώτα ο θεός, ναι. Θα μπορέσουμε να πάμε”.

Δείχνει να ξέρει κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμε η πρώην υπουργός Εξωτερικών και ενώ αναμένονται εντός της εβδομάδας ανακοινώσεις για μερική χαλάρωση των μέτρων.

(Η σχετική συζήτηση προς το τέλος του video)

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παραπάνω αποστροφή της, επανήλθε με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέροντας: “Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο”.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα