ΝΔ: 17 διμοιρίες των ΜΑΤ θα προστατεύσουν τον Τσίπρα από τον ενθουσιασμό των κατοίκων

ΝΔ: 17 διμοιρίες των ΜΑΤ θα προστατεύσουν τον Τσίπρα από τον ενθουσιασμό των κατοίκων
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη eurokinissi

"Ο κύκλος των αποκαλούμενων αναπτυξιακών συνεδρίων για τη δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας κλείνει όπως ακριβώς του άξιζε" αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κύκλος των αποκαλούμενων αναπτυξιακών συνεδρίων για τη δήθεν παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας κλείνει όπως ακριβώς του άξιζε» σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λέσβο στο πλαίσιο των εργασιών του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

«Ο κ. Τσίπρας, στο ταξίδι του στη Λέσβο, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, θα συνοδεύεται από 17 διμοιρίες Μ.Α.Τ. που θα τον προστατεύσουν από τον ενθουσιασμό των κατοίκων για τα επιτεύγματά του στην ανάπτυξη και το προσφυγικό» τονίζει η κ. Σπυράκη.

Πηγές υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: Η κυρία Σπυράκη, ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας διέσπειρε ψευδή είδηση

“Η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη δεν μπήκε σήμερα στον κόπο της διασταύρωσης δήθεν πληροφορίας και ισχυρίστηκε ότι «ο κ. Τσίπρας, στο ταξίδι του στη Λέσβο, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, θα συνοδεύεται από 17 διμοιρίες Μ.Α.Τ.».

Στη Λέσβο σήμερα υπάρχουν διαθέσιμες οι παρακάτω δυνάμεις:

• Δύο διμοιρίες διατίθενται σε μόνιμη βάση για το προσφυγικό/μεταναστευτικό

• Τρεις μετέβησαν στις 2 Μαΐου εκ των οποίων οι δύο  για αντικατάσταση των διμοιριών για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

• Δύο μετέβησαν στις 27 Απριλίου έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια.

• Στο νησί είναι διαθέσιμες και δύο διμοιρίες υποστήριξης από τοπικές δυνάμεις και αποσπασμένο προσωπικό για το προσφυγικό/μεταναστευτικό” σημειώνουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και καταλήγουν υπογραμμίζοντας:

“Η κυρία Σπυράκη, ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας διέσπειρε ψευδή είδηση, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να προβεί σε διασταύρωση της πληροφορίας, κάτι που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της δημοσιογραφίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα