ΝΔ για Κοτζιά: Ο Τσίπρας κάτι φοβάται

Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς EUROKINISSI

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως η άρνηση του πρωθυπουργού να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά σημαίνει πως κάτι φοβάται και ουσιαστικά προκαλεί τον πρώην υπουργό να τη δώσει στη δημοσιότητα

Η άρνηση του Αλέξη Τσιπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά όπως τον προκάλεσε ο πρώην υπουργός οφείλεται σε φόβο, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας σε ανακοίνωση της όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

"Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται. Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες" αναφέρει ειδικότερα η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσίπρας απαντώντας νωρίτερα σε σχετική ερώτηση είπε: "Ενημερώθηκα για μια επιστολή που βρίσκεται το γραφείο μου σε ένα φάκελο με την ένδειξη «αυστηρά προσωπικό». Θα τη διαβάσω με ενδιαφέρον -θα συναντηθώ άλλωστε και κατ’ ιδίαν με τον κ. Κοτζιά. Θα σας πω λοιπόν ότι δεν κοινοποιώ αυστηρά προσωπικές επιστολές".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Αλέξης Τσίπρας, Κοτζιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας βάζει φρένο σε Κοτζιά, προειδοποιεί Καμμένο

Κοτζιάς κατά πάντων: Ανήθικοι υβριστές- Δώστε την παραίτηση μου στη δημοσιότητα

Η ΝΔ ζητά την επιστολή παραίτησης Κοτζιά

SHARE:

24Media Network