ΝΔ για Κοτζιά: Ο Τσίπρας κάτι φοβάται

ΝΔ για Κοτζιά: Ο Τσίπρας κάτι φοβάται
Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς Eurokinissi

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως η άρνηση του πρωθυπουργού να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά σημαίνει πως κάτι φοβάται και ουσιαστικά προκαλεί τον πρώην υπουργό να τη δώσει στη δημοσιότητα

Η άρνηση του Αλέξη Τσιπρα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά όπως τον προκάλεσε ο πρώην υπουργός οφείλεται σε φόβο, υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας σε ανακοίνωση της όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

“Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται. Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες” αναφέρει ειδικότερα η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Τσίπρας απαντώντας νωρίτερα σε σχετική ερώτηση είπε: “Ενημερώθηκα για μια επιστολή που βρίσκεται το γραφείο μου σε ένα φάκελο με την ένδειξη «αυστηρά προσωπικό». Θα τη διαβάσω με ενδιαφέρον –θα συναντηθώ άλλωστε και κατ’ ιδίαν με τον κ. Κοτζιά. Θα σας πω λοιπόν ότι δεν κοινοποιώ αυστηρά προσωπικές επιστολές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα