ΝΔ: "Κροκοδείλια τα δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ξηρό"

Η εκπρόσωπος τύπου Άννα Μισελ Ασημακοπούλου στο παρακολουθεί την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 9ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30/6 με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα φανούν και οι νέοι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα μετά από ένα χρόνο πρωθυπουργίας του κ. Σαμαρά. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η εκπρόσωπος τύπου Άννα Μισελ Ασημακοπούλου στο παρακολουθεί την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 9ο τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30/6 με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα φανούν και οι νέοι συσχετισμοί που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα μετά από ένα χρόνο πρωθυπουργίας του κ. Σαμαρά. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Την ευκαιρία να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, βρήκε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Α. Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή Ξηρού. Διαβάστε τι αναφέρει

«Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και αδίστακτων εγκληματιών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή και το βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού. Επισημαίνει ότι ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος απέναντί τους, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες.

«Γι’ αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…», συνέχισε και εξήγησε ότι έμπρακτη καταδίκη θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν, «εκτός από τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυά του για το παραλήρημα Ξηρού, μάζευε το επίσημο όργανό του, την Αυγή, που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους βουλευτές του που μιλούν για "πολιτικό υπόβαθρο" στη δράση της 17Ν».

Έμπρακτη καταδίκη θα ήταν, πρόσθεσε, αν διέγραφε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως, σημείωσε, όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά και τη Δημοκρατία.

«Αντί γι' αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του! Ελπίζουμε να αλλάξει!», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network