ΝΔ: Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε ο Βούτσης με Παπαχριστόπουλο

ΝΔ: Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε ο Βούτσης με Παπαχριστόπουλο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

“Εχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας” σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλοντας το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής παρακάλεσε το βουλευτή των ΑΝΕΛ να μην παραιτηθεί

Ως απόδειξη της συμπαιγνίας ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εξαιτίας του εκβιασμού που όπως υποστηρίζει δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο, αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρακάλεσε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρι να ψηφιστεί και το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ώστε να μη διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δε εξαπέλυσε επίθεση στον Πρόεδρο της Βουλής, τον οποίο είχε εξάλλου νωρίτερα καλέσει να μην επιτρέψει ρύθμιση για να διατηρούν τα προνόμια τους οι αρχηγοί των κομμάτων ακόμη και εάν απωλέσουν την ΚΟ τους, η οποία όμως εν τω μεταξύ κατατέθηκε.

“Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης” σχολιάζει η ΝΔ χαρακτηριστικά με ανακοίνωση της.

“Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης” αναφέρει η ΝΔ και καταλήγει:

“Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα