Μητσοτάκης: Επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί με εισοδηματικά κριτήρια

Συνέδριο ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Συνέδριο ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης -

Παρακολουθείστε ζωντανά τις ομιλίες κατά το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί στο δρόμο που θα ακολουθήσει το κόμμα του και είναι αυτός της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού.

Με την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά απόψε το απόγευμα το 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του, όπως και στον πρόλογο στο έντυπο που θα διανεμηθεί στους 5.000 συνέδρους και παρατηρητές, αναμένεται να θέσει το δίλημμα των επόμενων εκλογών.

ADVERTISING

“Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η Ελλάδα την επόμενη δεκαετία. Ο ένας δρόμος είναι των εύκολων και ανέξοδων υποσχέσεων, του λαϊκισμού και του κρατισμού, της ανάπτυξης με δανεικά, που χρεοκόπησε και τελικά οδήγησε σε επώδυνα μέτρα για όλους. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα και οι μεγαλύτεροι είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων βρέθηκε ξαφνικά να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ακόμη και με τρέχουσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Ο άλλος δρόμος είναι αυτός της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού. Ο δρόμος που θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τα δεσμά του κρατισμού και του λαϊκισμού”, λένε πηγές της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνέδριο ολικής επαναφοράς στις αξίες του λαϊκού φιλελευθερισμού

Από την κίνηση της Βόλβης και το χαστούκι Έβερτ στον Σιούφα, στο 12ο συνέδριο της ΝΔ

SHARE:

24Media Network