ΝΔ: Το κακό έχει γίνει, δεν εξωραΐζεται η συμφωνία των Πρεσπών

Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς
Tα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς EUROKINISSI

Στις κυβερνητικές πηγές που επικαλούνται την τροπολογία της αλβανικής μειονότητας της ΠΓΔΜ απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις Ζάεφ.

Απάντηση στις κυβερνητικές πηγές που επικαλουνται την τροπολογία της αλβανικής μειονότητας της ΠΓΔΜ ως επιχείρημα υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Οι πηγές του Μαξίμου στέρεψαν από ιδέες και καταφεύγουν ακόμη και στην αλβανική μειονότητα των Σκοπίων για να εξωραΐσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς το κακό έχει ήδη γίνει και καμία τροπολογία δεν μπορεί να αλλάξει όσα υπέγραψαν οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς. Αν μπορούσε, ο κ. Ζάεφ και οι Σκοπιανοί συμπολίτες του δεν θα πανηγύριζαν ήδη ότι τους αναγνωρίστηκε η δήθεν Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η συμφωνία των Πρεσπών υποδαυλίζει τον σκοπιανό αλυτρωτισμό, ας ρίξουν μια ματιά στο προοίμιο του Σκοπιανού Συντάγματος και στο άρθρο 36 το οποίο αναφέρεται ακόμη και σε "μακεδονικό" κράτος», αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Ξέμεινε από επιχειρήματα και του έμειναν τα δανικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής

SHARE: