Νέα έρευνα για τη χρηματοδότηση της κατοικίας του Μιχάλη Λιάπη

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ (Δ)ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ  Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.(Α.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ (Δ)ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.(Α.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ζητήθηκε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση της οικίας του Μιχάλη Λιάπη στην Ευρυτανία

Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ι. Καραβοκύρης, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον επίτροπο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ευρυτανίας να διεξάγει έρευνα για το εάν η υπαγωγή στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατοικίας του τέως υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας έγινε με νόμιμες προϋποθέσεις.

Παράλληλα, ο κ. Καραβοκύρης ζήτησε να ερευνήσει εάν προκύπτει θέμα αναζήτησης αχρεωστήτως καταβληθέντων κοινοτικών ή εθνικών ποσών από κάθε υπεύθυνο. Δηλαδή, εάν προκύπτει επιστροφή των ευρωπαϊκών ή εθνικών χρηματοδοτήσεων για την ανακαίνιση του σπιτιού κ. Λιάπη ή σε όποιον άλλον ανήκει η επίμαχη κατοικία και έχει λάβει σχετικά κρατικά ή ευρωπαϊκά κονδύλια.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, όσο και οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, έχουν ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον τρόπο ανακαίνισης της επίμαχης κατοικίας του κ. Λιάπη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αδελφός Λιάπη: "Όλο το χωριό πήρε επιδότηση. Πού είναι το ανήθικο;"

Συνήγορος υπεράσπισης: Μόνη δικαιούχος της επιδότησης είναι η θεία του Μιχάλη Λιάπη

"Βόμβα" Γεωργιάδη για Καμμένο: Έχτισε σπίτι με κοινοτική επιδότηση

Ο Λιάπης προετοιμαζόταν για την κρίση. Πήρε κοινοτικά κονδύλια για να ανακαινίσει το σαλέ του

SHARE:

24Media Network