Αυτή είναι η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Φώφη Πρόεδρος, Χριστοδουλάκης Γραμματέας, Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου

H νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Φώφη Πρόεδρος, Χριστοδουλάκης Γραμματέας, Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου
H νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: Φώφη Πρόεδρος, Χριστοδουλάκης Γραμματέας, Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου EUROKINISSI

Ποιοι θα αποτελούν το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, εφόσον το Συνέδριο εγκρίνει την πρόταση Κεγκέρογλου- Σαλαγιάννη, γιατί μένει εκτός Εθνικού Συμβουλίου ο Παύλος Γερουλάνος- εκτός και αν τον προτείνει κατ εξαίρεση η Γεννηματά!

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έως το Νοέμβριο του 2021, που λήγει η θητεία της παραμένει η Φώφη Γεννηματά, εφόσον το Συνέδριο εγκρίνει με την ψηφοφορία το απόγευμα της Κυριακής την τροπολογία του Καταστατικού που κατέθεσαν οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Νίκος Σαλαγιάννης. Αυτό, όμως, είναι γνωστό. Το Νews 24/7, αναλύοντας την τροπολογία, σας παρουσιάζει το πώς θα διαμορφωθεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από το απόγευμα της Κυριακής, με την αντιστοίχιση των οργάνων του με τα αντίστοιχα όργανα του ΠΑΣΟΚ:

-Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του "τελευταίου Γραμματέα" (συνηθίζεται να λέγεται έτσι γιατί ουσιαστικά δεν ασκούσε τα καθήκοντά του και είναι χαρακτηριστικό πως δεν συμμετέχει καν στις εργασίες του Συνεδρίου) Στέφανου Ξεκαλάκη, αναλαμβάνει φέρελπις Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

ADVERTISING

-Εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Παύλος Χρηστίδης.

-Το Πολιτικό Συμβούλιο θα απαρτίζουν οι Τόνια Αντωνίου, Γιάννης Βαρδακαστάνης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Πάρις Κουκουλόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Κατερίνα Ματζελή, Μανόλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Συλβάνα Ράπτη, Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Σπυρόπουλος,Έφη Χαλάτση, Παύλος Χρηστίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν μετέχει στο νέο Εθνικό Συμβούλιο, με βάση την τροποίηση του Καταστικού που προτείνεται προς έγκριση στο Συνέδριο.

Η μόνη περίπτωση είναι να περιλαμβάνεται στις προτάσεις της Προέδρου, που με βάση την τροπολογία μπορεί να προτείνει "στελέχη με διαχρονική προσφορά και προσωπικότητες και σε αριθμό που δεν ξεπερνά το 5% του συνόλου".

Διαβάστε την τροπολογία για την τροποποίηση του καταστατικού και το σχέδιο διακήρυξης που εισηγείται ο Κώστας Σκανδαλίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network