Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Σπούτνικ λόγω… καιρικών συνθηκών

Διαβάζεται σε 2'
Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023
Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η κακοκαιρία “Elias” αλλά και τα απόνερα της “Κασσελακιάδας” έφεραν αναβολή για το Φεστιβάλ Σπούτνικ της Νεολάιας ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία.

Ματαιώνεται το Φεστιβάλ Σπούτνικ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με την επίσημη αιτιολόγηση να είναι η κακοκαιρία “Elias” που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της στη χώρα.

Το Φεστιβάλ θα άνοιγε τις πόρτες του στις 29/09 – στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) 29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη νέα ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής του. Κοινώς, είναι πλέον “στον αέρα”, λίγες ημέρες μετά την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πάντως πως σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, με τα φαινόμενα σταδιακά να εξασθενούν προς το τέλος της εβδομάδας. Η Νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε επισήμως τοποθετηθεί επί της εκλογής Κασσελάκη, με την αμέσως προηγούμενη χρονικά ανακοίνωσή της να καλεί σε μαζική συμμετοχή στις εσωτερικές εκλογές του Β’ γύρου. Παράλληλα, επίσημη ανακοίνωση στο site της Νεολαίας του κόμματος έχει να “ανέβει” από τον περασμένο Μάιο.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το Φεστιβάλ, προφανώς προμηνύουν πολλά, ενδεχομένως και αποχωρήσεις κάτι που ήδη συμβαίνει και στα media του κόμματος. Ανακατατάξεις είχαμε άλλωστε την Τρίτη σε κομβικές θέσεις όπως του εκπροσώπου Τύπου και του διευθυντή της ΚΟ του κόμματος, με τις αντιδράσεις να μη λείπουν. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε και το επερχόμενο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα δοθεί “μάχη” για τα όργανα του κόμματος τα οποία και θα ασκήσουν εσωτερικό έλεγχο στον Στέφανο Κασσελάκη. Την ίδια ώρα ο νέος πρόεδρος επιλέγει το προσωπικό του επιτελείο ενώ στη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας παραμένει ο Σωκράτης Φάμελλος.

Η ανακοίνωση από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για το Φεστιβάλ Σπούτνικ:

“Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, και ήταν προγραμματισμένο να γίνει το τριήμερο 29/9-1/10 αναβάλλεται για το διάστημα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η έλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας και η πρόβλεψη για βροχές μέχρι λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξή του, κάνουν πρακτικά δυσκολη την έγκαιρη και επιτυχή προετοιμασία του φεστιβάλ μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα