Ο Άδωνις Γεωργιάδης θετικός στον κορονοϊό – Η ανάρτησή του στο twitter

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θετικός στον κορονοϊό – Η ανάρτησή του στο twitter
Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μπαίνει σε καραντίνα, καθώς μετά από τεστ διαπιστώθηκε ότι έχει κορονοϊό. Είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και  μπαίνει σε καραντίνα. Όπως έγραψε στο Twitter, το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε πυρετό και αμέσως έκανε τεστ.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως αναφέρει το ίδιο είναι και όσοι είχε συναντήσει χθες. Μάλιστα λόγω του εμβολιασμού του δηλώνει βέβαιος ότι θα το περάσει ήπια.

“Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά“, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version