Ο Τσίπρας στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή στην ΔΕΘ: “Χαρά μου να βλέπω τους πρωταθλητές”

Ο Τσίπρας στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή στην ΔΕΘ: “Χαρά μου να βλέπω τους πρωταθλητές”
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ MotionTeam

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και η ατάκα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Τα περίπτερα του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

«Χαρά μου που βλέπω τους πρωταθλητές», είπε ο κ. Τσίπρας στα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που τον υποδέχτηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και τού χάρισαν μια αναμνηστική πλακέτα του συλλόγου. Ρώτησε, μάλιστα, ο κ. Τσίπρας πόσα χρόνια είχε να πάρει πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά, για να λάβει την απάντηση 34. 

MotionTeam

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο περίπτερο του Άρη. 

«Καλή η προσπάθειά σας παρά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κ. Καρυπίδη που τον υποδέχτηκε και του χάρισε ένα βιβλίο με την ιστορία του Άρη. 

84η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΡΙΠΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MotionTeam

Η περιοδεία στους χώρους της ΔΕΘ ξεκίνησε με επίσκεψη στο περίπτερο του Ηρακλή, εκεί όπου στελέχη της ομάδας του έθεσαν το θέμα του Καυταντζογλείου σταδίου, τονίζοντας πως αποτελεί έδρα των κυανόλευκων εδώ και πολλά χρόνια.

84η ΔΕΘ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΡΙΠΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MotionTeam

Εν τω μεταξύ έκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν, ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα, το βράδυ της Παρασκευής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κ.ά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα