Ο διάλογος Τσίπρα-Πλακιωτάκη-Καμμένου

Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014  (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
Στιγμιότυπο από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον πρόεδρο της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόοπουλο σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2014 (EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Η συνομιλία που έσπασε την αρχική νευρικότητα στο Προεδρικό Μέγαρο. Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για τον Γιάννη Πλακιωτάκη (Vid)

Μετά τις γνωστές χειραψίες και τις παραδοσιακές φωτογραφίες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ένας διάλογος, μεταξύ του πρωθυπουργού, του υπουργού Άμυνας και του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ ήρθε να... ζεστάνει, έστω και προσωρινά το κλίμα.

Ο  κ. Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον κ. Πλακιωτάκη τον ρώτησε πότε ήταν υφυπουργός  Άμυνας με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ν.Δ. Να απαντά επί υπουργίας Βαγγέλη Μειμαράκη.

Αμέσως παρενέβη ο κ. Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος είπε πως “έχει τις περισσότερες ώρες πτήσεις με F-16 που έχει κάνει υφυπουργός. Πολλές ώρες”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Καμμένος, Πλακιωτάκης
SHARE:

24Media Network