Ο Σαλαγιάννης κατηγορεί Ξεκαλάκη για απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με επιστολή του ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, προς τον πρώην γραμματέα, δίνει με αφορμή την μετακίνησή του σε άλλο χώρο στα γραφεία του Κόμματος

Μαίνεται η κόντρα για τη μεταφορά του Στ. Ξεκαλάκη από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος να σημειώνει στην επιστολή που του απέστειλε πως όχι μόνο  αντιστρέφει την αλήθεια, αλλά δημιουργεί θέμα όταν είχε συμφωνήσει προ ημερών για την μετακίνησή του.

Σημειώνεται ότι η κ. Γεννηματά είχε ενημερώσει, μέσω του Νίκου Σαλαγιάννη, τον Στέφανο Ξεκακαλάκη πως από τη στιγμή που παύθηκε από γραμματέας θα πρέπει να παραδώσει τον χώρο που έχει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, με το γραφείο να περνά στον Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος θα αναλάβει χρέη γραμματέα και συντονιστή ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης όμως αντέδρασε και ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να αφήσει το γραφείο του μιας και τυπικά διατηρεί ακόμη τις αρμοδιότητες του γραμματέα.

Αναλυτικά ο Νίκος Σαλαγιάννης σημειώνει στην επιστολή του:

“Σύντροφε Ξεκαλάκη,

Σε σχέση με την επιστολή που άφησες σήμερα στο γραφείο μου, θέλω να σου επισημάνω τα εξής:

1) Τα πολιτικά ζητήματα που θέτεις δεν είναι στην άμεση αρμοδιότητα μου και δεν τα σχολιάζω. Είναι απόψεις σου και τις σέβομαι. Έχω και εγώ τις απόψεις μου και τις ξέρεις.

2) Σε ότι αφορά στα γραφεία στον 5ο όροφο, η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη είχες συμφωνήσει και ζήτησες ένα δεκαήμερο για να τακτοποιηθείς. Σου πρότεινα μάλιστα, άλλο γραφείο στη Χαρ. Τρικούπη, όπως επίσης και γραμματεία για την υποστήριξη σου . Είπες, όχι, θα φύγω.

Σε ότι αφορά στους υπαλλήλους που είναι αποσπασμένοι στο γραφείο σου, όπως και στον αστυνομικό, σε διαβεβαίωσα κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα, θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κόμμα μας.

(Σου υπενθυμίζω απλά ότι αυτή η συζήτηση έγινε ενώπιων δυο πολύ αγαπητών μας φίλων και συντρόφων).

3) Μιλάς στην επιστολή σου για κλίμα εκφοβισμού στο ΠΑΣΟΚ.

Ε, αυτό, δεν είναι μόνο άδικο, αλλά αποτελεί και απαράδεκτη αντιστροφή της αλήθειας.

Επειδή με αφορά και προσωπικά, τόσο καιρό που είσαι εδώ ως Γραμματέας, περίπου δυο χρόνια, πες μου έναν άνθρωπο μας – έστω μόνο έναν! – που τιμωρήσαμε με άρση της απόσπασής τους, που εκφοβίσαμε. Έστω έναν!

4) Σ’ ότι αφορά στελέχη με απολαβές, που πρέπει «να έρθουν στο φως»,

ένα έχω να σου πω : κανένα στέλεχος δεν αμείβεται από το ΠΑΣΟΚ, ούτε με 1 ευρώ!

Εδώ αγκομαχούμε να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας, θα πληρώνουμε τα στελέχη μας;

Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

Και είναι κρίμα που το θέτεις, ενώ κάθε μέρα, σχεδόν, που βρισκόμασταν και συζητούσαμε μεταξύ των άλλων και για τις οικονομικές μας δυσκολίες, ποτέ δεν ετέθη τέτοιο ζήτημα.

5) Σε ότι αφορά «τις ευθύνες για ότι συμβεί» στους συνεργάτες σου στον 5ο όροφο, τί εννοείς; τί θα μπορούσε τάχα να συμβεί; Πότε συνέβη κάτι για να επαναληφθεί: Είναι δυνατόν να θέτεις τέτοιο θέμα;

Αγαπητέ Στέφανε,

Δουλεύουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια με αγωνία για την παράταξή μας, ως εθελοντές, μερικές φορές ως εθελοντές αυτοκτονίας.

Το να θέτεις τέτοιου είδους θέματα, δε μας ταιριάζει και δεν μας αξίζει”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όλοι (στις νομαρχιακές) στηρίζουν Φώφη

Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στην κοινωνική του βάση

Γεννηματά: Ο Τσίπρας επιχειρεί να κερδίσει χρόνο παραμονής στην καρέκλα του

SHARE:

24Media Network