Ο Θεοδωρικάκος ευχήθηκε στους αστυνομικούς μέσω ασυρμάτου - "Προστατεύσετε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες"

Ο Θεοδωρικάκος ευχήθηκε στους αστυνομικούς μέσω ασυρμάτου - "Προστατεύσετε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες"
INTIME

Το κέντρο επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την αλλαγή του χρόνου, επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παρουσία της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, απηύθυνε, μέσω ασυρμάτου, ευχές στους αστυνομικούς που υποδέχτηκαν το 2023 εν υπηρεσία.

ADVERTISING

"Απόψε, αλλαγή του χρόνου, στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Με τους ανθρώπους που μοχθούν για την ασφάλειά μας και είναι μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους τέτοιες ώρες", ανέφερε ο υπουργός, ενώ προσέθεσε:

"Σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου, χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις οικογένειες σας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά που καθημερινά κάνετε για να προστατεύσετε τη σπουδαιότερη αξία - την ανθρώπινη ζωή - και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας στην καθημερινή προσπάθεια ενάντια στην εγκληματικότητα. Το έργο που κάνετε είναι ανεκτίμητο και έχει την ευγνωμοσύνη όλης της ελληνικής κοινωνίας, από τα σύνορα μας στον Έβρο ως κάθε γωνία της ελληνικής γης και κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου Αττικής.

Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά με ειρήνη, αγάπη στις οικογένειες σας, ενότητα για τους Έλληνες, ευημερία και δικαιοσύνη για όλους".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Θεοδωρικάκος, Ελληνική Αστυνομία, Πρωτοχρονιά
SHARE:

24Media Network