Οι επαφές Μητσοτάκη στον ΟΗΕ και η φανέλα από τον Ινφαντίνο

Οι επαφές Μητσοτάκη στον ΟΗΕ και η φανέλα από τον Ινφαντίνο
O Τζιάνι Ινφαντίνο χαρίζει φανέλα και κάρτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη INTIME

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού στο πλαίσιο και στο περιθώριο της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών.

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της FIFA,Τζιάνι Ινφαντίνο στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Ινφαντίνο δώρισε στον κ. Μητσοτάκη μια φανέλα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με τον αριθμό 9 καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη. Ο κ Μητσοτάκης από την πλευρά του προσέφερε στον κ. Ινφαντίνο ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 τοπική ώρα δεσπόζει στο πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού σήμερα Πέμπτη.

Το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg. Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις. Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν.

Τέλος, το βράδυ και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα