Οι εξελίξεις στη Συρία και η λαθρομετανάστευση στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά – Νταβούτογλου

Οι εξελίξεις στη Συρία και η λαθρομετανάστευση στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά – Νταβούτογλου
Με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου την τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Οι εξελίξεις στη Συρία και η λαθρομετανάστευση τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου

Συνάντηση 55 λεπτών είχε στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Ο κ. Νταβούτογλου μετέφερε στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά τις χαιρετισμούς του Τ. Ερντογάν αλλά και τις ευχές του πρωθυπουργού της Τουρκίας για καλή επιτυχία στο έργο της κυβέρνησης.

Εκτός από τα ελληνοτουρκικά, οι δύο άνδρες συζήτησαν και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στη Συρία, ενώ ο κ. Σαμαράς έθεσε στον υπουργό Εξωτερικών και τα θέματα της λαθρομετανάστευσης.

Ανεπιθύμητος για Χρυσή Αυγή ο Νταβούτογλου

“Το δόγμα Νταβούτογλου στοχεύει στη μετατροπή της Ελλάδος σε επαρχίας της Τουρκίας.

Ο εκφραστής του θα έπρεπε να είναι ανεπιθύμητος στη χώρα μας και όχι να γίνεται δεκτός με γελάκια από τους “νεοραγιάδες” της συγκυβέρνησης”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα