Oι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τιμούν τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Oι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τιμούν τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά
Facebook

Το συγκινητικό βίντεο, με το οποίο το ΚΙΝΑΛ και οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τιμούν τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά.

Με ένα συγκινητικό βίντεο, το Κίνημα Αλλαγής και οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές επέλεξαν να τιμήσουν τη μνήμη της πρώην προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την πρώτη του παρουσία στο Συμβούλιο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος κατά την άφιξή του ανέφερε ότι “σήμερα και οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές τιμούν τη μνήμη της προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα”, κάνοντας και μία ανάρτηση από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκκίνηση του συμβουλίου στη μνήμη της άλλοτε προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου του 2021, συγκλονίζοντας τον πολιτικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο.

Με από τη δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο, στις 12 Οκτωβρίου του 2021 η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση και εισήχθη στον «Ευαγγελισμό». Την ίδια ημέρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Άκουσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα