Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: “Διακινεί ψέματα και μύθους”

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: “Διακινεί ψέματα και μύθους”
Γιάννης Οικονόμου EUROKINISSI

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στη συνέντευξη Τσίπρα στον Αnt1 κατηγορώντας τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ψέματα και λαϊκισμό.

Στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Ant1 απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “είναι κόμμα εθισμένο στο λαϊκισμό”.

Αναλυτικά, τόνισε τα εξής: “Από που να ξεκινήσει και που να σταματήσει κανείς με τα ψέματα και τους μύθους που διακινεί ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζει να αρνείται το αυτονόητο, ότι η κρίση τιμών στην ενέργεια και τα καταναλωτικά αγαθά είναι παγκόσμια και εισαγόμενη στη χώρα. Και αφού αρνείται την πραγματικότητα κάνει προσπάθεια να κατασκευάσει μια στα μέτρα του. Μιλάει για υπερκέρδη 1,4 δις όταν η ΡΑΕ με ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία και η μέθοδος προσδιορισμού των υπερκερδών.

Μιλάει για ανοχή στην αισχροκέρδεια και εμμονή με τις αγορές όταν ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει την φορολόγηση σε ποσοστό 90% των υπερκερδών κι έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τον έλεγχο στην χονδρεμπορική τιμή του φυσικού αερίου.

Μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και το «νόμο Κατρούγκαλου» και ψεύδεται ασύστολα για κόστος στην επικουρική ασφάλιση 1.5 δις ευρώ όταν έχουν προϋπολογιστεί 36 εκατομμύρια για το 2022 για την εφαρμογή μιας μεταρρύθμισης υπέρ των νέων ασφαλισμένων.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με πράξεις να στηρίξει την κοινωνία, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και το λαϊκισμό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα