Οικονόμου: "Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Τσίπρας στη ΡΑΕ"

Γιάννης Οικονόμου
Γιάννης Οικονόμου EUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η κυβέρνηση αφουγκράζεται τις αγωνίες των πολιτών και γι' αυτό σύντομα θα ανακοινωθούν νέες παρεμβάσεις ελάφρυνσης από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης ενέργειας.

"Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα την ΡΑΕ και, υπό την πίεση των γεγονότων και των στοιχείων που του παρουσιάστηκαν, πήρε κατ’ ουσία πίσω τους ανυπόστατους υπολογισμούς που έκαναν στην Κουμουνδούρου, τους οποίους επαναλάμβαναν διαρκώς ο ίδιος και τα στελέχη του, για υπερκέρδη πάνω από 1,5 δισ. των εταιρειών ενέργειας" ανέφερε σε απάντησή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννη Οικονόμου σχετικά με τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επίσκεψή του στη ΡΑΕ.

"Επίσης, δεν μπόρεσε έστω να ψελλίσει κάτι για το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μετά την κρατική παρέμβαση στήριξης η τιμή λιανικής του ρεύματος στην Ελλάδα είναι φθηνότερη από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες ο κ. Τσίπρας μέχρι πρότινος επικαλούνταν ως πρότυπο.

ADVERTISING

Με διαρκή ψέματα, ασυναρτησίες, προχειρότητα και ερασιτεχνισμό δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Οι πολίτες το ξέρουν καλά και από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα στην αντιπολίτευση και από την κυβερνητική θητεία του" σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Κυβέρνηση αφουγκράζεται διαρκώς τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών. Και στέκεται δίπλα τους. Γι’ αυτό, παράλληλα με τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, συνεχίζει την προσπάθεια περαιτέρω ελάφρυνσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων από τις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης ενέργειας και σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες δραστικότερες παρεμβάσεις" ανέφερε καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Οικονόμου, Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network