Οργή Κουίκ. Δέχθηκε νερό μετά από καυγά δημοσιογράφων

Οργή Κουίκ. Δέχθηκε νερό μετά από καυγά δημοσιογράφων

Επεισόδιο Κουίκ έξω από τη Βουλή. Ξένος εικονολήπτης έριξε νερό σε συναδέλφους του και έβρεξε τον υφυπουργό. Πώς αντέδρασε (vid)

Επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής με πρωταγωνιστή άθελά του τον υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ σημειώθηκε νωρίς το πρωί κατά την είσοδό του στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στέκεται και κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους όταν ένα μπουκάλι με νερό εκσφενδονίζεται προς την πλευρά του. Κοιτά αριστερά, κοιτά δεξιά και συνεχίζει να μιλά.

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τον ρωτά για το περιστατικό και έρχεται αντιμέτωπος με την (πρώτη) έξαλλη αντίδραση του βουλευτή.

''Νομίζω ότι το παραξηλώνεις. Αν μεταξύ σας δεν μπορείτε να βρεθείτε σε μία θέση και κάνετε αυτά που κάνετε. Κάτσε φρόνιμα'' του είπε χτυπώντας τον στην πλάτη.

Ο Τέρενς Κουίκ μπαίνει στο εσωτερικό της Βουλής για να ξαναβγεί λεπτά αργότερα ζητώντας εξηγήσεις στα αγγλικά από τον εικονολήπτη ξένου μέσου για το περιστατικό. Όλα έγιναν γιατί ο δεύτερος δεν είχε καλό πλάνο, τελικά.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως το ζήτημα είχε διευθετηθεί ο κ. Κουίκ απευθύνεται εκ νέου στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, ο οποίος απλά στέκεται κρατώντας το μικρόφωνο.

''Και ο δικός σας κύριε Παπαδάκη πήγε να το κάνει show, αλλά δεν είναι όλα show. Να τελειώνουν και κάποιες κινήσεις από τους ξένους συναδέλφους γιατί δεν μπορείτε να τα βρείτε χωροταξικά αλλά κι εσύ αγόρι μου είναι κρίμα, μην υπηρετείς την κίτρινη δημοσιογραφία'' είπε και αποχώρησε οριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή, Συμφωνία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκληρή δήλωση Λαφαζάνη: 'Απαράδεκτη συμφωνία. Να την πάρει πίσω ο πρωθυπουργός'

Τι συμβαίνει και το ευρώ ρίχνει την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά στην κρίση;

SHARE:

24Media Network