Ως τι ταξίδεψε τελικά ο Γκρίνμπεργκ μαζί με το Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ως τι ταξίδεψε τελικά ο Γκρίνμπεργκ μαζί με το Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
George Vitsaras/ SOOC

“Παλιός γνώριμος” του πρωθυπουργού και όχι έμμισθος σύμβουλος ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας που πέταξε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου

Τις… εκλογικές εντυπώσεις από το γεγονός ότι μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την πολιτική στρατηγική των εκλογών του 2019, θέλησε να διασκεδάσει η κυβέρνηση. 

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Greenberg Quinlan Rosner Research, είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τις προεκλογικές καμπάνιες πολιτικών όπως ο Μπιλ Κλίντον, ο Τονι Μπλερ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Και η παρουσία του στη ΔΕΘ ερμηνεύθηκε ως μία ακόμη ένδειξη σχεδιασμού για πρόωρες εκλογές, το αργότερο μέχρι το Μάιο- Ιούνιο (δεδομένου ότι λόγω απλής αναλογικής οι κάλπες θα είναι διπλές).

Ερωτηθείς σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι “παλιός γνώριμος” του πρωθυπουργού, υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη ΔΕΘ και σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης “συνομιλεί κατά διαστήματα μαζί του”.

Στο ερώτημα με ποια ιδιότητα ταξίδεψε ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, διευκρίνισε δε ότι ο κ. Γκρίνμπεργκ “δεν πληρώνεται από πουθενά, είναι συνομιλητής και γνωστός του πρωθυπουργού από παλιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα