Παναγιωτόπουλος για Μητσοτάκη: "Πιο κεντρώος πεθαίνεις"

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος EUROKINISSI

Ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την παρουσία Μητσοτάκη στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ενώ αναφέρθηκε στις αξίες του κόμματος και τις διακοπές του πρωθυπουργού, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

"Πιο κεντρώος πεθαίνεις". Με αυτήν την φράση σχολίασε την παρουσία Μητσοτάκη στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Κέντρο Ελέγχου" των Μάνου Χωριανόπουλου, Έλλης Τριανταφύλλου και Γιώργου Καρελιά.

"Δεν είμαι υπέρ των προσωποποιήσεων στην πολιτική, αλλά την αρχή την έκανε ο πρωθυπουργός. Από τους πρώτους μήνες που εξελέγη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπήρξε πόλεμος εναντίον του με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με βολές κατά της γυναίκας του που έγινε με ενθάρρυνση του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι δυνατόν να μην αμυνθεί ο Μητσοτάκης;" δήλωσε.

"Εάν ανακοίνωνε ο Τσίπρας τις διακοπές του, εάν δεν ήταν με κότερο 25 μέρες μετά τη τραγωδία στο Μάτι και αν δεν ήταν διαπρύσιος κήρυκας ταξικού μίσους και ταξικής ρητορικής, δεν θα συνέβαινε κάτι", πρόσθεσε, λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός παρίστανε τον Ρομπέν των Δασών κατά της ελίτ.

Υποστήριξε ότι η ΝΔ επιμένει σε δύο πυλώνες που είναι η αύξηση του πλούτου της χώρας και η εγγύηση ότι θα υπάρξει αναδιανομή υπέρ των ασθενέστερων και μικρομεσαίων, ενώ είπε ότι το πρόγραμμα Μητσοτάκη είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της ΝΔ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει πως όσα μέτρα ανακουφίζουν το ελληνικό νοικοκυριό και τους μικρομεσαίους θα τα ψηφίσει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Τσίπρας- Πολάκης έχασαν την ψυχραιμία τους και εκτέθηκαν

Τσίπρας: Είστε ο Στέφανος Χίος της πολιτικής - Μητσοτάκης: Μιλάτε για οικογένεια και "χτυπήσατε" τη σύζυγό μου

SHARE:

24Media Network