Παπαχριστόπουλος: Διαφωνώ με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά

Παπαχριστόπουλος: Διαφωνώ με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Κοτζιά "έναν από τους καλύτερους υπουργούς Εξωτερικών".

“Διαφωνώ με τον Πάνο Καμμένο που χαρακτήρισε ολετήρα τον Νίκο Κοτζιά”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ ο οποίος αποκάλεσε τον πρώην ΥΠΕΞ έναν από τους καλύτερους υπουργούς Εξωτερικών.

Σε σχέση με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου είπε ότι “ο Πάνος Καμμένος δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο, για να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια”.

Αναφορικά με τη θετική του στάση στη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ότι είχε υποβάλλει στο παρελθόν στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ  την παραίτησή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και γραμματέας του κόμματος αλλά δεν την έκανε δεκτή.

“Σταγόνα στον μύλο της διαπλοκής δεν θα γίνω. Θα υπερψηφίσω και θα παραδώσω την έδρα μου” δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ακολουθήσουν όλοι οι υπουργοί και βουλευτές τον Πάνο Καμμένο στην αποχώρηση από την κυβέρνηση, απάντησε: “Δεν ξέρω. Άκουσα ότι η Χρυσοβελώνη δεν θα παραδώσει το Υπουργείο, αλλά δεν το ξέρω”.

Επανέλαβε επίσης τη θέση που έχει διατυπώσει ο Πάνος Καμμένος ότι δηλαδή οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ,ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα