Παπαδημούλης για Αμβρόσιο: "Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει"

ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ  (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, στο Twitter, απαντώντας στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων για όσα είπε για τη "Χρυσή Αυγή"

Πριν λίγες ημέρες, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος για την τέλεση των εγκαινίων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο από τον ίδιο, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως αν ωριμάσει η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταστήσει μια γλυκιά ελπίδα για τον απελπισμένο πολίτη.

"Οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υποβληθούν στον κόπο να μας ερωτήσουν, ώστε να επαληθεύσουν μια αδέσποτη πληροφορία, ότι πρόκειται να τελέσω σήμερα το βράδυ τα Εγκαίνια στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής, εχάλασαν τον κόσμο εναντίον μας. Τα ΜΜΕ, Αθηναϊκά και Επαρχιακά, δεν έπαυσαν να ασχολούνται μαζί μου", είχε γράψει, δημοσιεύοντας ολόκληρη επιστολή.

Απαντώντας του λοιπόν ο κ. Παπαδημούλης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε σχόλιο, για τον χαρακτηρισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ως αλλοδαπού και όχι ως Έλληνα, του Έλληνα διεθνούς μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

"Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης είναι Έλληνας, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής. Πρέπει και οι δύο γονείς του να είναι Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή", είχε πει.

Δείτε το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αμβρόσιος για Χρυσή Αυγή: Μπορείτε να γίνετε η γλυκιά ελπίδα του λαού

SHARE:

24Media Network