Παππάς: Ο κ. Στουρνάρας ασκεί τα καθήκοντά του ως αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά

Παππάς: Ο κ. Στουρνάρας ασκεί τα καθήκοντά του ως αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά
O Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς Eurokinissi

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και σημειώνοντας ότι ο κεντρικός τραπεζίτης οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής. Τι είπε για το Πολάκη, τη ΝΔ και το ΚΙΝ.ΑΛ.

Πλήρη στήριξη στον Π. Πολάκη έδωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Εχει δώσει απόλυτες εξηγήσεις ο Π. Πολάκης. Οσοι πλήττονται από τις πολιτικές του και την εξυγίανση στο χώρο της υγείας μιλούν για το ύφος του και για το ότι φωνάζει. Πρόκειται για πρόκληση στη δημόσια ζωή τη στιγμή που αποκαλύπτονται δεδομένα για τα κομματικά δάνεια να επικεντρώνεται η συζήτηση στο δάνειο του Π. Πολάκη. (Σε σχέση με το τηλεφώνημά του στον Γ. Στουρνάρα) Είναι μία πρακτική διεκδίκησης της άσκησης των καθηκόντων του κ. Στουρνάρα με ορθό τρόπο. Ο κεντρικός τραπεζίτης οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής και όχι ως αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά. Με τη στάση του δεν ανταποκρίνεται στην πρόνοια ουδετερότητας που επιτάσσει ο ρόλος του”.

Στην αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΝΔ παρενέβη λέγοντας: “Οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Τον Μάιο θα πάρουν ηχηρή απάντηση όσοι νομίζουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης καλπάζει και προηγείται. Οι ευρωεκλογές θα αναδείξουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπως έπεσαν έξω όταν έδειχναν ντέρμπυ στις τελευταίες εκλογές έτσι θα πέσουν έξω και τώρα.  Ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει μνημονιακό πρόγραμμα, θα χρειαστεί το μαστίγιο του ΔΝΤ και ένα νέο μνημόνιο”.

“Η κα Γεννηματά -συνέχισε- να κοιτάξει τα του οίκου της. Ας μην αναζητά αλλού τους υπαίτιους για το ότι αδυνατεί να συγκρατήσει τα στελέχη της”.

Για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υφυπουργοποίηση των Μωραϊτη και Τόλκα σχολίασε: “Τέτοιου τύπου αντιδράσεις ακούω από το 2011. Κάθε φορά που επιχειρείται διεύρυνση υπάρχει κριτική, επαναλαμβανόμενη. Τα ακούμε και προχωράμε. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προοδευτικό μέτωπο με προγραμματικό πυρήνα και σ αυτό το μέτωπο υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν συμφωνούμε για όσα έγιναν χθες αλλά συμφωνούμε για όσα πρέπει να γίνουν αύριο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα