Παρέμβαση Μητσοτάκη: Μέτρα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου- Όχι διακοπή πρωταθλήματος

Παρέμβαση Μητσοτάκη: Μέτρα εξυγίανσης του ποδοσφαίρου- Όχι διακοπή πρωταθλήματος
Μπάλα στο βάθρο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του πρωταθλήματος μεταξύ της Λαμίας και του Παναθηναϊκού την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 Eurokinissi Sports

Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή και αναμένεται να ανακοινώσει πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου στον απόηχο της υπόθεσης ΠΑΟΚ- Ξάνθη. Δε θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα μετά τις έξι το απόγευμα στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τις βάσεις των ΗΠΑ.

Διαψεύδονται όμως οι φήμες για διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς αυτό δεν είναι στις προθέσεις του πρωθυπουργού.

Στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι μία συνολική ρύθμιση για το ποδόσφαιρο, η οποία να είναι συμβατή με τους κανόνες της FIFA και της UEFA, ώστε να αποφευχθεί Grexit.

Η παρέμβαση του κ.Μητσοτάκη πραγματοποιείται εν μέσω της σφοδρής αντιπαράθεσης που προκάλεσε η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες και η οποία μετατρέπει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης σε μείωση βαθμών. Η υπόθεση προκάλεσε και εσωκομματική αναταραχή στη ΝΔ, ενώ την κατάσταση περιέπλεξε η απουσία του πρώηνπρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απο τη χθεσινή ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα