"Παρούσες" στο Pride, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Athens Pride ή Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας 2017 στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.
Athens Pride ή Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας 2017 στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017. EUROKINISSI

Ο τομέας Δικαιωμάτων της Κουμουνδούρου δηλώνει ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν Αυγενάκης, Ζούλας, Πιπιλή και άλλα στελέχη. "Θα είμαστε εκεί" διαμηνύει και η Χαριλάου Τρικούπη

Τη συμμετοχή τους στο Athens Pride ανακοίνωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

«Η συμμετοχή μας στο Athens Pride είναι, ασφαλώς, δεδομένη» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Το Σάββατο 9 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια χρονιά, το Athens Pride. Και αυτή τη φορά δηλώνει «παρούσα». Παρούσα στη ζωή, στον δρόμο, στη δουλειά, στη διεκδίκηση. Παρούσα για όσα έχουν γίνει, παρούσα και σε αυτά που έπονται, μέχρι τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία…

Το ίδιο δηλώνει και ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ… «Παρούσα» σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγώνα για την οριστική άρση των πολλαπλών διακρίσεων σε βάρος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η συμμετοχή μας στο Athens Pride είναι, ασφαλώς, δεδομένη».

Για δεύτερη χρονιά παρούσα και η ΝΔ στο Athens Pride

H NΔ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι παρούσα στο Αthens Pride ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους. Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτ. Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Κων. Ζούλας, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη και ο αρμόδιος Γραμματέας Γιώργος Σταμάτης. Θα είναι επίσης η Κύρα Κάπη και ο Ευτύχης Βαρδουλάκης.

ΠΑΣΟΚ: Η σοσιαλδημοκρατία είναι στο πλευρό όσων αγωνίζονται για ανθρώπινα δικαιώματα

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ χαιρετίζει το φετινό Athens Pride και "συμμετέχει δυναμικά στη μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας, με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής ομοφοβίας, σεξισμού και τρανσφοβίας."

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι: "Η σύγχρονη ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε στο πλευρό όσων αγωνίζονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αξιοπρέπειας και της ισότητας" και διαβεβαιώνει: "Θα είμαστε εκεί. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Athens Pride, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στα χρώματα του Athens Pride φωταγωγείται το Σάββατο η Βουλή

SHARE:

24Media Network