ΠΑΣΟΚ: Αντικειμενική η πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου που αποφεύγει να την αναλάβει

ΠΑΣΟΚ: Αντικειμενική η πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου που αποφεύγει να την αναλάβει
Στιγμιότυπο από το σημείο του εγκλήματος INTIME SPORTS

"Σαθρό" και " αναποτελεσματικό" χαρακτηρίζει το "επιτελικό" κράτος το ΠΑΣΟΚ, ασκώντας σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης για το νέο της "αφήγημα".

Την πολιτική ευθύνη που φέρει ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Οικονόμου, για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που φαίνεται πως όλοι γνώριζαν, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα χαρακτηρίζει “εκτεθειμένη” την κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαιώνεται -όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ- από το νέο της “αφήγημα” ότι οι Υπουργοί δεν εμπλέκονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνεπώς η πολιτική ηγεσία είχε μαύρα μεσάνυχτα για την κάθοδο εκατοντάδων χούλιγκαν στη χώρα μας“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Το νέο «αφήγημα» της Κυβέρνησης ότι οι Υπουργοί δεν εμπλέκονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και συνεπώς η πολιτική ηγεσία είχε μαύρα μεσάνυχτα για την κάθοδο εκατοντάδων χούλιγκαν στη χώρα μας, την εκθέτει ακόμη περισσότερο και υπογραμμίζει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη του κ. Οικονόμου, που όχι μόνο αποφεύγει να αναλάβει, αλλά κυρίως δεν του επιμερίζει ο Πρωθυπουργός.

Το «επιτελικό» κράτος αποδείχτηκε σαθρό και αναποτελεσματικό σε μια σειρά από κρίσιμα γεγονότα όπου ζητούμενο ήταν η ασφάλεια.

Φάνηκε με τις εκρήξεις πυρομαχικών δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στη Νέα Αγχίαλο, τα ανεπαρκή πρωτόκολλα δασοπροστασίας και πρόληψης πυρκαγιών, τη λειτουργία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, που καθ’ ομολογία του Υπουργού του, τρία χρόνια μετά δεν έχει ακόμη ευδιάκριτο οργανόγραμμα και την ανεμπόδιστη επιδρομή ακροδεξιών χούλιγκαν με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα