ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Με τον χυδαίο λαϊκισμό αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο Πολάκης

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ INTIME ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αιχμηρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε την επιλογή του να μην παραστεί στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη.

Ως χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, όσα είπε για τον Κώστα Σημίτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον Θανάση Γλαβίνα, «η προσφορά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ προσθέτει πως «ο πρώην πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται».

Τέλος, ο κ. Γλαβίνας αναφέρεται και στον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα