ΠΑΣΟΚ: “Ο πρωθυπουργός απέφυγε ξανά να κάνει αυτοκριτική για τις αποδεδειγμένες αστοχίες της κυβέρνησης”

ΠΑΣΟΚ: “Ο πρωθυπουργός απέφυγε ξανά να κάνει αυτοκριτική για τις αποδεδειγμένες αστοχίες της κυβέρνησης”
ΠΑΣΟΚ EUROKINISSI

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στάση του αναφορικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης στις καταστροφικές πυρκαγιές, άσκησε το ΠΑΣΟΚ.

“Ο Πρωθυπουργός και σήμερα απέφυγε να κάνει την αυτοκριτική του για τις αποδεδειγμένες αστοχίες της Κυβέρνησης σχετικά με τον φετινό σχεδιασμό της αντιπυρικής προστασίας. Όμως πια είναι σαφείς σε όλους οι επιδόσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τις πρώτες εξήντα ημέρες διακυβέρνησης“, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τονίζει ότι “πίσω από λεκτικές ακροβασίες ότι «μόνη της η Νέα Δημοκρατία θα πορευτεί τον δρόμο της ευθύνης», θέλησε να αποκρύψει τη δική του απουσία προτάσεων και την αδυναμία του να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση του μοντέλου πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής. Άλλωστε σύμφωνα με τον ίδιο, όλα πήγαν καλά”.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συστήνει, όπως συγκεκριμένα αναφέρει, να μελετήσει τη δέσμη επτά προτάσεων που κατέθεσε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνοντας πως “η εμπειρία έχει δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα και την αξία των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με σημαντική χρονοκαθυστέρηση”.

Προς επίρρωση αυτού επισημαίνει ότι φάνηκε “από την άρον-άρον οπισθοχώρηση του κ. Μητσοτάκη από την άποψη ότι όσοι προτείνουν την αναθεώρηση του Ταμείου Ανάκαμψης έχουν παντελή ασχετοσύνη (Συνέντευξη στην ΕΡΤ, 6 Ιουνίου 2023), αφού τελικά κατέθεσε στις Βρυξέλλες σχετική πρόταση αναθεώρησης και αφετέρου από την υιοθέτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής να δοθούν κίνητρα σε ιδιοκτήτες κατοικιών, ώστε, μετά την ανακαίνισή τους, να διατεθούν με χαμηλό ενοίκιο σε φοιτητές. Φτάνει πια με την υποκρισία!”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα