ΠΑΣΟΚ: “Προβληματική” η συμμετοχή Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου

Διαβάζεται σε 1'
Ο Νίκος Χριστοδουλάκης
Ο Νίκος Χριστοδουλάκης Aris Oikonomou / SOOC

Τη συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με τον Διονύση Τεμπονέρα και την Έφη Αχτσιόγλου επέκρινε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, υποστηρίζοντας πως το κόμμα δεν ήταν ενήμερο σχετικά.

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η κοινή παρουσία σε εκδήλωση των Διονύση Τεμπονέρα (ΣΥΡΙΖΑ), Έφης Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά) και Μανώλη Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ).

Τα τρία στελέχη από τον χώρο της Κεντροαριστεράς αναμένεται να δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση με τίτλο «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων», την προσεχή Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε στο MEGA ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, δεν υπήρξε ενημέρωση στο κόμμα για τη συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση.

«Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση του κόμματος, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις ευρωεκλογές» είπε συγκεκριμένα και τόνισε: «Ο στόχος τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει μια ουσιαστικά και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ».

Όπως είπε «η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα