Πατσίκας: "Γενική απεργία, να παραλύσει το κράτος"

O Mιχάλης Πατσίκας
O Mιχάλης Πατσίκας MOTIONTEAM

Τη λύση της γενικής απεργίας "για να παραλύσει το κράτος" και να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών επιδιώκει ο Μιχάλης Πατσίκας.

"Μόνο με γενική απεργία μπορεί να αποτραπεί η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Πρέπει να παραλύσει το κράτος για να κάνει πίσω η κυβέρνηση".

Αυτό ανέφερε ο Mιχάλης Πατσίκας, συντονιστής επιτροπής αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

ADVERTISING

Και πρόσθεσε: "Είχαμε έρθει σε επαφή πριν από τον χιονιά στην Θεσσαλονίκη με τον επικεφαλής των δημάρχων της Μακεδονίας και έχουμε αύριο συνάντηση, για να συνεννοηθούμε με τους Μητροπολίτες, γιατί η μόνη λύση είναι η χώρα να κατεβάσει ρολά".

"Δεν φτάνει -συνέχισε- η καταψήφιση, ζητάμε από τα κόμματα που δεν στηρίζουν τη συμφωνία να προκαλέσουν παραίτηση των βουλευτών του και των αναπληρωτών τους προκειμένου να γίνουν εκλογές. Ευθύνη έχει και ο ΠτΔ που μπορεί να αποτρέψει την κύρωση".

Η εκτίμησή του είναι ότι στο συλλαλητήριο της Κυριακής "το Σύνταγμα θα βουλιάξει". Προανήγγειλε και άλλο συλλαλητήριο για τη μέρα της ψηφοφορίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network