Ποτάμι: Δανέλλης, Αμυράς και Ψαριανός να παραδώσουν τις έδρες τους

Το έμβλημα του Ποταμιού
Το έμβλημα του Ποταμιού EUROKINISSI

Τους τρεις βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα, καλεί το Πολιτικό Συμβούλιο να παραδώσουν τις έδρες τους.

"Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά", αναφέρει η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού για τους βουλευτές Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανό, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα το κόμμα να βρεθεί χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα συμπλήρωσης 5 ετών  από την ίδρυση του Ποταμιού, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση των στελεχών και των Αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα με σκοπό "την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος".

Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά - Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Αν δεν ψηφιστεί δεν θα πέσει ο Τσίπρας, αλλά ο Ζάεφ

Γ. Αμυράς: Αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη

SHARE:

24Media Network