Ποτάμι κατά Κωνσταντοπούλου: Θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Δεν κληθήκαμε στην εκδήλωση για το χρέος

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της οικονομικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνηση Σ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ// ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Συζήτηση στη Βουλή για την πορεία της οικονομικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνηση Σ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ// ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Για συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά καταγγέλλει το Ποτάμι την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Για "συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά" της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο το Ποτάμι, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (04/04).

Το κόμμα καταγγέλλει ότι δεν εκλήθη να δώσει το παρών στην εκδήλωση που οργάνωσε η κ. Κωνσταντοπούλου για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, επισημαίνοντας ότι έστειλε προσκλήσεις μόνο σε όσους η ίδια επιθυμούσε.

"H κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί να θεωρεί τη Βουλή τσιφλίκι της. Το νέο της “κατόρθωμα” είναι ότι σε εκδήλωση που οργάνωσε για τα αίτια δημιουργίας του χρέους, δεν κάλεσε Το Ποτάμι και τον επικεφαλής του, Σταύρο Θεοδωράκη, αλλά όπως πληροφορούμαστε και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης", αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: "Με ποιο δικαίωμα μπορεί η Πρόεδρος της Βουλής να αποκλείει από μια τέτοια εκδήλωση κοινοβουλευτικά κόμματα; Με ποιο δικαίωμα στέλνει προσκλήσεις σε όσους εκείνη επιθυμεί, εμπλέκοντας στα προσωπικά της παιχνίδια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Με τη συνεχιζόμενη αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διαλύονται και οι όποιες αμφιβολίες διατύπωναν κάποιοι για το αν έπρεπε να αποχωρήσει Το Ποτάμι από την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου επέλεξε να προεδρεύει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ποτάμι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για το χρέος. Η αποστολή, το αντικείμενο κι ο στόχος

SHARE:

24Media Network