Ραγκούσης: Δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί η χώρα στην οικογένεια Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί η χώρα στην οικογένεια Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Ραγκούσης υπερθεμάτισε για την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ξιφούλκησε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκε την Δευτέρα αλλά και για το τι μπορεί να σημαίνει για την Ελλάδα μία πιθανή νίκη της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 o Γιάννης Ραγκούσης συνομιλώντας στον αέρα με τους ακροατές.

Ο πρώην Υπουργός και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισε ότι “πλέον είναι σαφές που θα πάνε τα πλεονάσματα της ελληνικής οικονομίας σε περίπτωση που εκλεγεί και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα πάνε για τις ανάγκες των πολλών, στο κοινωνικό κράτος.

Αν πάλι επικρατήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάλι ξέρουμε τι θα πάνε. Ο κ. Μητσοτάκης, ας πούμε, υπόσχεται οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ. Αρα μείωση και στις οφ-σορ που κατέχουν ακίνητα στην Ελλάδα”.

Ο κ. Ραγκούσης έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι “οι αντίπαλοί μας δεν έχουν ιδέα για το ποιόν του Πρωθυπουργού και τώρα που τον γνωρίζω καλύτερα μπορώ να υπερθεματίσω” αλλά παραδέχθηκε και λάθη όπως αυτά “που κάναμε στη διαχείριση της καθημερινότητας αλλά με τα τελευταία γεγονότα της Βουλής”.

Χαρακτήρισε ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία, όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε παίρνοντας το πολιτικό κόστος ενώ αντίθετα στηλίτευσε την τακτική της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα του Αντώνη Σαμαρά “ο οποίος είναι ο πατέρας του προβλήματος και ο οποίος έχτισε πολιτική καριέρα πάνω σ’ αυτό”.

Τόνισε ότι “τα παιδιά αυτά, ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα που δήθεν τους ξεφεύγουν τα πιστεύουν” και συμπλήρωσε ότι “δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί η χώρα στην οικογένεια Μητσοτάκη”.

Σχολίασε, τέλος, και τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι “η Φώφη Γεννηματά συνεχίζει και μετά το διαζύγιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ακολουθεί τις αντι-ΣΥΡΙΖΑ επιλογές του γεγονός που οδήγησε στην περαιτέρω συρρίκνωση του ποσοστού του κόμματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα