Ραγκούσης τέλος από το ΚΙΝΑΛ

Ραγκούσης τέλος από το ΚΙΝΑΛ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ//EUROKINISSI Eurokinissi

Το αναμενόμενο εδώ και καιρό διαζύγιο επισημοποιήθηκε δύο 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ποταμιού, με αφορμή συνεντεύξεις του μέλους της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ στις οποίες κατηγορούσε τη Γεννηματά ότι σύρεται στη γραμμή του Μητσοτάκη. Η Χ.Τρικούπη κατηγορεί το Ραγκούση ότι "φέρεται σαν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν είναι έκπληξη ο επίλογος της πολιτικής σχέσης της Φώφης Γεννηματά με τον Γιάννη Ραγκούση. Παρόλο που ο πρώην υπουργός τη στήριξε στον β γύρο στη μάχη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, η συνέχεια υπήρξε δυσάρεστη και για τους δύο.

Από τη στιγμή που η Φ. Γεννηματά διατύπωσε αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα χάθηκε κάθε σημείο επαφής με τον Γ. Ραγκούση ο οποίος έχει αντιδεξιά ατζέντα και υποστηρίζει τις προοδευτικές συγκλίσεις.

Η απουσία εκπροσώπου της Χ. Τρικούπη από εκδήλωση που διοργάνωσε (Μουζέλης-Μαραντζίδης-Μοσχονάς-Σωτηρέλης) για να σηματοδοτήσει την ανάγκη συνεννόησης κεντροαριστεράς-αριστεράς ήταν η πλέον σαφής ένδειξη ότι τον θεωρούν ξένο σώμα. Ο ίδιος δεν έκρυψε την αποστασιοποίησή του σχολιάζοντας ειρωνικά την κριτική που δέχθηκε η Φ. Γεννηματά από τους ευρωσοσιαλιστές για τη στάση της στο μακεδονικό.

Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα της επισημοποίησης του διαζυγίου δυο μόλις 24ωρα μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ. Αφορμή ήταν πρόσφατες συνεντεύξεις του μέλους της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ με την οποία κατηγορούσε τη Φ. Γεννηματά ότι σύρεται στη γραμμή του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση του πρώην υπουργού δόθηκε με ανάρτησή του στα social media:

“Αγαπητή Φώφη,

απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα