Σαντορινιός: Ντροπιαστική για τη χώρα η αμηχανία Πλακιωτάκη μπροστά στις προσβλητικές δηλώσεις Έλληνα εφοπλιστή

Σαντορινιός: Ντροπιαστική για τη χώρα η αμηχανία Πλακιωτάκη μπροστά στις προσβλητικές δηλώσεις Έλληνα εφοπλιστή
O Νεκτάριος Σαντορινιός Eurokinissi

Το σχόλιο του τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Σαντορινιού για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ξένο Μέσο.

Η ντροπιαστική, για τη χώρα, αμηχανία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε στο ξένο ειδησεογραφικό Δίκτυο EIC (European Investigative Collaboration) κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τις προσβλητικές δηλώσεις του εφοπλιστή, κ. Λασκαρίδη, για την Ελληνική Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, προκαλεί το κοινό αίσθημα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.

Απορίας άξιο όμως είναι, συνεχίζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «πώς σε ό,τι αφορά την προστασία της ελληνικής ναυτεργασίας, η Κυβέρνηση δεν επέδειξε την ίδια «αμηχανία», αφού μέχρι τώρα έχει φέρει πλήθος τροπολογιών που απορυθμίζουν το εργασιακό περιβάλλον των ναυτικών και καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις.

Το βίντεο του «εμβρόντητου» και «άλαλου» Υπουργού Ναυτιλίας αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την παντελή απουσία συγκροτημένης πολιτικής της ΝΔ για τον κλάδο της Ελληνικής Ναυτιλίας, για την ενίσχυση του ελληνόκτητου στόλου και για τους Έλληνες ναυτικούς. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η αυτή η Κυβέρνηση λειτουργεί ως υπηρέτης συμφερόντων».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα