Σαράκης για Novartis: Όσοι έλεγαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες, τώρα τους υπερασπίζονται

Σαράκης για Novartis: Όσοι έλεγαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες, τώρα τους υπερασπίζονται

Ο δικηγόρος χαρακτήρισε απορίας άξιον το ότι οι Έλληνες Εισαγγελείς δεν απαίτησαν συγκεκριμένα στοιχεία από τον μάρτυρα.

“Εκείνοι που χθες έλεγαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis, σήμερα τους υπερασπίζονται”, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Σκληρό Ροκ επί 2", ο δικηγόρος της υπόθεσης, Παύλος Σαράκης, μετά την είδηση για τον προστατευόμενο μάρτυρα που πλέον θεωρείται κατηγορούμενος καθώς προσπάθησε να διαφύγει.

Ο κ. Σαράκης χαρακτήρισε απορίας άξιον το ότι οι Έλληνες Εισαγγελείς δεν απαίτησαν συγκεκριμένα στοιχεία από τον μάρτυρα, αφού, όπως είπε, η κατάθεσή του είχε μόνο γενικολογίες και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν στο στόχαστρο του FBI, ότι επρόκειτο για άνθρωπο εγνωσμένου κύρους παγκόσμια στον χώρο της υγείας και ότι ήταν συνομιλητής των τροϊκανών.

“Εάν αποδειχθεί η ενοχή του, υπάρχουν τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες για όσους τον είχαν σύμβουλο” τόνισε χαρακτηριστικά, μίλησε για σκάνδαλο και καταλόγισε καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος προέβλεψε ραγδαίες εξελίξεις το 2019, χωρίς να αποκλείει την εμπλοκή και πολιτικών προσώπων, με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από το FBI.

"θα ήταν πλήγμα για τη δικαιοσύνη εάν ο μάρτυρας κατάφερνε να διαφύγει στο εξωτερικό", σημείωσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Novartis: Προστατευόμενος μάρτυρας προσπάθησε να εξαφανιστεί

SHARE:

24Media Network