Κοπή της πίτας της ΝΔ παρουσία Μητσοτάκη. Στον ΣΚΑΪ το φλουρί

Κοπή της πίτας της ΝΔ παρουσία Μητσοτάκη. Στον ΣΚΑΪ το φλουρί
Από την κοπή της πίτας του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Η Μαρία Σπυράκη έκοψε την πίτα για τους δημοσιογράφους. Αρχικά το φλουρί έπεσε στον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος το ξαναέβαλε στην πίτα για να δοθεί σε δημοσιογράφο, αφού το δώρο ήταν survival kit για τις εκλογές.

Την πίτα του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τους δημοσιογράφους έκοψε μετά το briefing η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη.

Την ώρα που έκοβε την πίτα στο χώρο του briefing “εισέβαλε” για τις ευχές ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, φορώντας ζιβάγκο (λόγω του κρύου προφανώς και όχι ως… άνοιγμα στην κεντροαριστερα). Ο κ.Μητσοτακης πήρε και το δικό του κομμάτι και διαπίστωσε ότι το φλουρί είχε πέσει σε εκείνον.

Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως πήρε το φλουρί και το ξαναέβαλε στην πίτα για να δοθεί σε δημοσιογράφο, αφού το δώρο ήταν survival kit για τις εκλογές, αποτελούμενο από ακουστικά, σημειωματάριο και power bank.

Έτσι το φλουρί τελικά έπεσε στο ΣΚΑΪ και το συνάδελφο Γιάννη Καντέλη, που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσει αφού το 2019 είναι σε κάθε περίπτωση έτος εκλογικόν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα