ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: “Τι άλλο τον συνδέει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;”

ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: “Τι άλλο τον συνδέει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;”
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ανακοίνωση που ζητά ευθύνες "για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και το φιάσκο της φύλαξης Φουρθιώτη" εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις για την ανάμειξη της κυβέρνησής του.

Την απόδοση ευθυνών “για τα ψέματα της ΕΛΑΣ και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να τον φυλάνε”, καθώς και απαντήσεις για όσα “συνδέουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Μένιο Φουρθιώτη” ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του.

Από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γίνεται λόγος για “φιάσκο” που αποκαλύφθηκε μετά την απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποσύρει τους αστυνομικούς “και να αδειάσει τον αρχηγό της αστυνομίας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να φυλά τον κ. Φουρθιώτη. Όταν αποκαλύφθηκε, η ΕΛ.ΑΣ το διέψευσε, για να καταλήξει τελικά χθες ο κ. Χρυσοχοΐδης να αποσύρει τους αστυνομικούς και να αδειάσει τον αρχηγό της Αστυνομίας.

Αντί ο κ. Μητσοτάκης να κοιτάζει πάλι πώς θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δήθεν παρεμβαίνοντας κατόπιν εορτής για τη φύλαξη Φουρθιώτη, περιμένουμε ακόμα να μας απαντήσει:

1. Ποιος έχει την ευθύνη για τα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ και την ανάθεση σε 14 αστυνομικούς να φυλάνε τον συγκεκριμένο κύριο; Ο Αρχηγός της, ο κ. Χρυσοχοΐδης ή άλλος; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τα ψέματα και το φιάσκο;

2. Θα μας πει τελικά τι άλλο, εκτός από την εφημερίδα που τον λιβανίζει, συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη του με τον κ. Φουρθιώτη;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα