ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση εντυπωσιασμού η πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού

ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση εντυπωσιασμού η πρόταση για πιστοποιητικό εμβολιασμού
Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας" σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση του πρωθυπουργού για πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις επιφυλάξεις των Ευρωπαίων.

Για κίνηση εντυπωσιασμού απο πλευράς του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο.

«Ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αντί να αποφασίσουν να δώσουν μια μάχη για την έγκαιρη επάρκεια εμβολίων, την εξασφάλιση της πατέντας ώστε να παραχθεί μαζικά και γρήγορα το εμβόλιο και να μην κρέμεται όλος ο ευρωπαϊκός πληθυσμός από το πλάνο παραγωγής τριών βιομηχανιών, επέλεξε να κάνει απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να ακουστεί ότι κάτι έκανε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο απέρριψε την καταφανώς προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων πρότασή του και το μόνο που του μένει είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα