Στη Βουλή το βίντεο Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο

Ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να καταθέσει ως μάρτυρας, την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα διερευνά εάν έχει τελεστεί από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη το κακούργημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να καταθέσει ως μάρτυρας, την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα διερευνά εάν έχει τελεστεί από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη το κακούργημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, αποστέλλει στη Βουλή τη δικογραφία για την υπόθεση Μπαλτάκου. Για κακούργημα θα διωχθεί ο Η. Κασιδιάρης

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για το βίντεο Κασιδιάρη, με τη συνομιλία του με τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την έρευνα που διενήργησε για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, αποφάσισε την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να διωχθεί για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Μπαλτάκος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπαλτάκος: "Αν ενωθούμε ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια. Σκέφτομαι να φτιάξω κόμμα"

SHARE:

24Media Network