Στον Έβρο ο Κασσελάκης: “Αφού δεν ήρθε ο πρωθυπουργός, κάποιος έπρεπε να έρθει”

Στον Έβρο ο Κασσελάκης: “Αφού δεν ήρθε ο πρωθυπουργός, κάποιος έπρεπε να έρθει”
Ο Στέφανος Κασσελάκης TWITTER / STEFANOS_KASSELAKIS

Στις πυρόπληκτες περιοχές του Έβρου βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Η ανάρτησή του.

Περιοδεία σε καμένες εκτάσεις του Έβρου πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Αφού δεν ήρθε ο Πρωθυπουργός στην εθνική οικολογική καταστροφή του Έβρου… Κάποιος έπρεπε να έρθει».

Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης διακρίνεται να συνομιλεί με πυρόπληκτο κάτοικο της περιοχής, ενώ αντικρίζει την καταστροφή από κοντά.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του κόμματος ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε αρχικά το καμένο δάσος της Μάκρης καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συνομίλησε με τους Ρουμάνους και τους Ισπανούς πιλότους των Canadair που έδωσαν μάχη με τη φωτιά μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους, ενώ περιόδευσε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης όπως και στην πληγείσα περιοχή της Δαδιάς.

Παράλληλα, συνομίλησε με πυρόπληκτους της περιοχής που έχασαν τις περιουσίες τους στη φωτιά. Στη δήλωση που έκανε μετά την περιοδεία ανέφερε: “Οι εικόνες που αντίκρισα είναι απερίγραπτες. Μιλάμε για μια απόλυτη καταστροφή, για την μεγαλύτερη πύρινη καταστροφή που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Ε.Ε. Έχω μιλήσει αυτό τον καιρό για το ‘ελληνικό όνειρο’. Ε, λοιπόν, αυτό που έχει συμβεί στον Έβρο, είναι ο ελληνικός εφιάλτης. Πάνω από 930 χιλιάδες στρέμματα καμένα“.

Ακολούθως έστρεψε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού: “17η μέρα η σημερινή, επιτέλους με ύφεση, και ακόμα περιμένουν τον κ. Μητσοτάκη οι κάτοικοι στα αποκαΐδια των συνόρων της χώρας. Με επικοινωνιακά τρικ και με ‘μεγάλα λόγια’ ούτε σβήνονται οι φωτιές, ούτε προλαμβάνονται. Η Πολιτεία οφείλει να βρεθεί έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες, να αποζημιώσει, να ξεκινήσει την αποκατάσταση και να ενισχύσει την Πολιτική Προστασία“.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα