Συνάντηση Καραμανλή – Ζέρβα και η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού για το προσφυγικό 

Συνάντηση Καραμανλή – Ζέρβα και η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού για το προσφυγικό 
Συνάντηση Καραμανλή - Ζέρβα MotionTeam

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ιδιωτική επίσκεψη, ωστόσο με την ιδιότητα του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης συναντάται με το δήμαρχο. Τι θα πει στην ομιλία του στις 27 Οκτωβρίου.

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντάται αυτήν την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για ιδιωτική επίσκεψη.

Με την ιδιότητα του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης όμως και με δεδομένο το ενδιαφέρον του για τα θέματα της πόλης, θα έχει συνάντηση με τον κ. Ζέρβα στο δημαρχείο, ενώ χθες παρακάθισε σε ιδιωτικό τραπέζι με τοπικά στελέχη της ΝΔ και προσωπικούς φίλους.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη στις 27 Οκτωβρίου καθώς θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών της οποίας είναι μέλος και η οποία συμπληρώνει τα 80 χρόνια από την ίδρυση της.

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, το βέβαιο είναι ότι στην ομιλία του δε θα αναφερθεί στην εσωτερική πολιτική επικαιρότητα, αλλά θα εστιάσει στην ιστορία και συμβολή της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών και θα αναφερθεί στα εθνικά θέματα (ελληνοτουρκικά και Σκοπιανό), αλλά και στο προσφυγικό- μεταναστευτικό.

Ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει και σε εκδήλωση στο City του Λονδίνου στις 6 Νοεμβρίου, όπου θα πραγματοποιήσει μία ευρύτερη ομιλία για την οικονομία, τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και το ζήτημα της κυβερνησιμότητας στις σύγχρονες δημοκρατίες. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα