Συνάντηση Μητσοτάκη-Παρλί με έμφαση στην αμυντική συνεργασία

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπουργό Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας Florence Parly την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την υπουργό Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας Florence Parly την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI

Συνάντηση με θέμα την αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Γαλλίδας υπουργού Άμυνας Φλορένς Παρλί.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί. Στη συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από ελληνικής πλευράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο προϊστάμενος του Γραφείου Θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης του πρωθυπουργού, Δημήτρης Μητρόπουλος.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Γαλλία
SHARE: