ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντώνης Λιβάνης συνδέθηκε με όλες τις μεγάλες στιγμές του αριστερού και προοδευτικού κινήματος

Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Τη θλίψη του για την απώλεια του Αντώνη Λιβάνη εκφράζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Αντώνη Λιβάνη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέλος της Εθνικής Αντίστασης και αγωνιστής του αντιδικτατορικού κινήματος, ο Αντ. Λιβάνης συνδέθηκε με όλες τις μεγάλες στιγμές του αριστερού και προοδευτικού κινήματος της χώρας. Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και υπουργός κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας. Ο Αντ. Λιβάνης άφησε το δικό του στίγμα και στον χώρο των εκδόσεων με την ίδρυση του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη, από τον οποίο κυκλοφόρησαν εκατοντάδες βιβλία διανοούμενων, πολιτικών στελεχών και λογοτεχνών, όπως και εφημερίδες και περιοδικά», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συλλυπητήριο μήνυμα του και απευθύνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Λιβάνης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Αντώνης Λιβάνης

Γεννηματά για τον θάνατο του Αντώνη Λιβάνη: Αποχαιρετούμε τον δικό μας άνθρωπο, το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Παπανδρέου για Λιβάνη: Αφήνεις ένα βαθύ αποτύπωμα

Δήλωση Τσίπρα για Λιβάνη: Εμβληματική φυσιογνωμία της προοδευτικής παράταξης

SHARE: