ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την κηδεία του πολιτικού και εκδότη Αντώνη Λιβάνη

Η εποχή δεν σηκώνει Αντώνηδες Λιβάνηδες!

Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και το σύνολο σχεδόν των ηγετικών στελεχών της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ απόντες, μεταξύ άλλων, από την κηδεία του σημαντικού αυτού προσώπου! Άλλωστε, μετά τον θάνατο του Ανδρέα έλειψαν τα πρόσωπα- σύνδεσμοι μεταξύ των αρχηγών των -εκάστοτε- δυο μεγάλων κομμάτων.

Κηδεία του πολιτικού και εκδότη Αντώνη Λιβάνη

Τελευταίο αντίο στον Αντώνη Λιβάνη - Παρόντες Παυλόπουλος, Τσίπρας και Καραμανλής

Πλήθος κόσμου, πολιτικοί, συγγενείς και συνεργάτες του Αντώνη Λιβάνη καθώς επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είπαν το ύστατο χαίρε στον στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Φωτογραφία αρχείου με τον Αντώνη Λιβάνη.

Τη Δευτέρα η κηδεία του Αντώνη Λιβάνη

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Αντώνη Λιβάνη, που πέθανε το βράδυ της Τετάρτης. Ποια η επιθυμία της οικογένειας. Τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο παραχωρεί ο Δήμος Αθηναίων.

Από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Αντώνη Λιβάνη

Αντώνης Λιβάνης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον έμπιστο του Ανδρέα Παπανδρέου

Εκδότης, επιχειρηματίας και πολιτικός. Ο Αντώνης Λιβάνης, που απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη σύγχρονη ιστορία του τόπου, ενώ υπήρξε ο πιο στενός και έμπιστος σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντώνης Λιβάνης συνδέθηκε με όλες τις μεγάλες στιγμές του αριστερού και προοδευτικού κινήματος

Τη θλίψη του για την απώλεια του Αντώνη Λιβάνη εκφράζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μαζί με τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ο Αντώνης Λιβάνης

Πέθανε ο Αντώνης Λιβάνης

Σε ηλικία 94 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο εκδότης και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Λιβάνης. Ήταν ο δημιουργός του εκδοτικού Οίκου και μέλος της Εθνικής Αντίστασης.